Belépésmod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa3
mod_vvisit_counterTegnap30
mod_vvisit_counterAll days93176

We have: 2 guests online
Your IP: 54.145.181.138
 , 
Today: máj. 30, 2015

Rajzok világa

rajzokvilaga.hu

 

 

Első ránézésre egy művészeti portál, de nem.

Talán egy gyűjtő oldalhoz közelebb áll, hisz a művészeteken kívül a gyerekeknek is hasznos lehet az oldal és nem csak személyiség fejlesztés céljából.

Gyermekek is bátran feltölthetik alkotásaikat, vagy letölthetik kedvenc színezőiket, ünnepekhez, házi feladatokhoz sablonokat, mintákat, ötleteket is meg találhatnak az oldalon.

A rajz fogalma túlságosan is tág ahhoz, hogy jogunk lenne bármit is kizárni, itt jegyezném, meg hogy azok jelentkezését is várjuk, akik máképpen szerelmesek a rajzolásba (műszaki rajz, alaprajzok, kötési rajzok stb,)

Nem könnyű pontosan meghatározni mit is takar a „rajz”, „rajzolás” szó. Legegyszerűbben talán úgy fogalmazhatjuk meg, hogy a rajz papíron, különböző magunk alkotta jelekkel (vonalak, pontok, foltok) történő ábrázolás. A gyermekek nagy élvezettel firkálnak az első pillanattól kezdve, ahogy képesek megfogni a ceruzát és anélkül, hogy tudnák, mit tesznek.
A rajztudást gyakran különleges adottságnak tekintik, és valóban vannak olyan tehetségek, akik a legkisebb erőfeszítés nélkül könnyedén rajzolnak.

Igyekszünk mindennek teret adni, ami csak kicsit is kapcsolódik a rajzoláshoz, hogy segíthessék egymást az alkotásban, fejlődésben.

Egyszerű regisztráció után bárki feltöltheti képeit (alkotásait), szavazhat, véleményezheti a képeket, alkotókat, ami mindenki számára olvasható vagy magán levelet (belsőlevelet) írhat, ha személyesen is megismerkedne az alkotóval. Felteheti kérdéseit, társalgást indíthat a chat-box dobozban, vagy témát indíthat a fórumban.

Feltöltés után a képek megjelennek a főoldalon, adminisztrátor segítségével (ellenőrzés) átkerül a galériába (itt érdemes figyelni, mert a feltöltés megváltozik).

A főoldali névsorba kikerülés vagy a rendelés menübe való megjelenéshez célszerű adminisztrátorunknak egy pár szavas levélben jelezni igényünket.

A rendelés menüben, megtalálhatóak azok a felhasználok, akiktől lehetőség van rendelni.

Ha valaki eladási vagy vásárlási célból regisztrál hasonló oldalakra, nekik is több lehetőséget tudunk ajánlani.

Az apró hirdetési rovatunkban, egyszerűen és ingyenesen hirdethet.

Természetesen, ha valaki a feltöltött képeit szeretné eladni, arra is van lehetőség.

Célszerű feltöltéskor a kép címe illetve Leírás: ablakban feltüntetni a alkotás értékét (árát).

Móri Ildikó ildimanó Rajzok világa
websas.hu
  A magyar linkjegyzék Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás PageRank ikon ingyen link-commander.com - Webmaster Portal